Står du og mangler en anlægsgartner i Kolind, Risskov, Højbjerg og Aarhus omegn? Så står vi hos Bakmand Belægning klar til at hjælpe dig med et erfarent mandskab med kompetencer som både grøn og grå anlægsgartner og mere til.

Ring til 42 40 67 10 for et tilbud

Grå anlægsgartner

Hos Bakmand Belægning arbejder vi mest med som grå anlægsgartnere. Det vil sige at langt det meste af vores arbejde har med belægning og murerarbejde at gøre. Vores ydelser som grå anlægsgartner kan beskrives som følgende:

Grøn anlægsgartner

Det betyder dog ikke at vi ikke får hænderne grønne overhovedet. Vores arbejde med haveanlæg, kræver naturligvis ekspertise fra både den grønne og grå side af anlægsgartnerfaget.

Hegnopsætning

Da hegn er et “must” for mange, tilbyder vi naturligvis også opsætning af hegn. Vores hegn er vedligeholdelsesfrit med et moderne udtryk. Så er din terrasse ramt hårdt af vind eller ønsker du blot en mere privat tilværelse, hjælper vi gerne med opsætningen af et robust og elegant hegn.

Anlægsgartner med fokus på kunden

Som anlægsgartner er vores første, anden og tredje prioritet altid kundens tilfredshed med det arbejde vi udføre. Vi har i flere år bygget virksomheden på tilfredse kunder. De er fundamentet for vores forretning, og vi tager derfor rigtig god hånd om alle vores kunder.

Ringer du til Bakmand Belægning angående en opgave, tager vi altid en snak om dine ønsker, og hvad du forventer af os. På den måde kan vi undgå misforståelser, og bedre levere et produkt i høj kvalitet du kan være tilfreds med.

Kontakt os i dag

Ønsker du at vi skal stå for din opgave, så giv os et kald i dag på tlf. 42 40 67 10 og få en uforpligtende snak om din opgave. Har du ikke lige mulighed for at ringe, kan du også skrive til vores e-mail mlvs@outlook.dk eller benytte vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med en konkurrencedygtig pris på din opgave.