Mange års erfaring med belægningsarbejde

Går du og drømmer om at få lagt en helt ny terrasse eller indkørsel?

Bakmand Belægning er et professionelt brolæggerfirma, med mange års erfaring indenfor branchen. Vi udfører alle former for belægningsopgaver, heriblandt flisebelægningtil bl.a. indkørsler og terrasser. Vi holder til i Kolind men arbejder også meget i Risskov, Højbjerg, Aarhus og andre omkringliggende områder.

Vi er specialister i belægning, og som vores kunder ved er vores varemærke høj kvalitet og omhyggelighed.

Få en god pris på en ny terrasse eller indkørsel

Overvejer du at få lagt ny belægning i din indkørsel eller terrasse?

Så er du velkommen til at ringe og få en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig med at lægge den perfekte terrasse, indkørsel eller andet lige efter din smag.

Kontakt os gerne på tlf: 42 40 67 10 og få professionel rådgivning. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på belægning.

Du kan selvfølgelig også skrive en besked til os gennem vores kontaktformular eller via vores e-mail mlvs@outlook.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.

Erfaring med mange materialer

Hos Bakmand Belægning får ikke kun veludført belægningsarbejde, men også et bredt udvalg af muligheder. Med vores erfaring indenfor belægning af de fleste stentyper, kan vi tilbyde flere unikke løsninger.

Vi tilbyder belægning med følgende:

- Fliser
- Granit
- Beton
- Natursten 
- Chaussésten 
- Brosten
og meget mere!

Ønsker du en bestemt form for belægning, så er du velkommen til at kontakte os

Ny terrasse og indkørsel i højeste kvalitet

Udendørs belægning kan bruges til flere ting, eksempelvis at give faste områder, som indkørsel, terrasse, gangstier eller noget helt fjerde.
Når vi laver belægning, sørger vi altid for, at underlaget er er lavet ordentligt. På den måde sikrer vi os, at belægningen bliver stabil, og uden ujævnheder. Bliver belægningen udført korrekt, vil overfladen næsten være vedligeholdelsesfri.

Der findes mange spændende materialer, som egner sig godt til belægning af terrasse, indkørsel, carport mv. Vi skræddersyer altid unikke løsninger udfra dine tanker og behov. Så skal du have lagt en ny terrasse, indkørsel eller andet så tøv ikke med at give os et kald.