Eksperter i haveanlæg

Hos Bakmand Belægning er vi eksperter i alle former for belægningsarbejde, heriblandt haveanlæg. En dynamisk og flot have er en stolthed for enhver boligejer. Ud over stolthed skaber den også en glæde og ro. Har du en rodet have der er overgroet og dårligt vedligeholdt, sætter det sit præg på din mentalitet. Selv hvis man ikke er den store have entusiast er det ikke rart at komme hjem til et rod man aldrig har tid eller lyst til at rette op på.

Så for at give dig ro i sindet og en have du kan være stolt af, tilbyder vi anlægning af haver i Kolind, Risskov, Højbjerg, Aarhus og andre omkringliggende områder.

Med professionel hjælp kan du hurtigt få rettet op på rodet og måske endda få haven du altid har drømt om.

Ring til 42 40 67 10 for et tilbud

Haveanlæg i trygge hænder

Haveanlæg kan være en meget omfattende opgave, og derfor også meget overvældende for de fleste. Men med vores ekspertise inden for faget, kan du trygt overlade ansvaret til os.

Vi tager naturligvis en uforpligtende samtale med dig før vi påbegynder arbejdet, så vi er indforstået med alle dine ønsker med hensyn til havens endelige udtryk. På den måde undgår vi fejl og misforståelser. Og skulle du have ændringer undervejs eller er du tvivl om noget, kan du altid tage fat i os, så tager vi en snak om det.

Bakmand Belægning er med dig hele vejen. Og så skulle du få brug for professionel vejledning, kan vi naturligvis også være behjælpelige. Med mange år i branchen ved vi hvad der fungere, så tøv ikke med dine spørgsmål.

Anlæg af haver i alle størrelser

Hos os betyder opgavens størrelse ikke så meget. Vi påtager en opgave uanset om der er tale om et stort eller lille areal. Vores fokus ligger på at gøre kunden tilfreds og naturligvis kvaliteten af vores arbejde.

Så selvom du har en stor have der trænger til en ordentlig omgang, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne uanset dine udfordringer med den nuværende have.

Få et uforpligtende tilbud på haveanlæg

Ønsker du at vi skal stå for anlægningen af dine nye have, så giv os et kald på tlf. 42 40 67 10 for en uforpligtende samtale om din opgave og ønsker dertil.

Vi er naturligvis også tilgængelige online via mail mlvs@outlook.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden. Her kan du sende os en besked med din opgaves omfang, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på haveanlæg.