Hos Bakmand Belægning tilbyder vi opbygning af støttemur i Kolind, Risskov, Højbjerg og Aarhus omegn.

Støttemure har en meget vigtig bærende funktion, og skal derfor bygges rigtig op helt fra bunden! Med vores erfaring får du en støttemur der bygges professionelt, korrekt og til perfektion uanset hvilket formål den skal have.

Støttemur efter dit behov

Formålet med en støttemur er typisk at tilbageholde jord. Men dette formål kan anvendes på mange forskellige måder. Vores mange år i branchen har udstyret os med de rette kompetencer, så vi kan bygge en støttemur til lige netop det du skal bruge den til.

Forskellige brug af støttemur

Ønsker du en dynamisk have med niveauforskel, er en støttemur et oplagt valg og utrolig effektivt som en løsning.

Højbed er en anden funktion du kan opnå med denne løsning. Højbed er blevet mere populært i dagens Danmark, da stilen er meget moderne og minimalistisk. Samtidig skaber dette også dynamik i haven eller på terrassen.

Ligger din skævt ud til en grund er det også attraktivt at få grunden jævnet ud og opbygge en mur på kanten af grunden for både at elevere grunden, udjævne grunden samt give din grund et flot udtryk, set fra gaden.

Hvad koster en opbygning af støttemur?

Prisen kan variere meget da støttemure som sagt anvendes til forskellige formål, og har meget forskellige størrelser fra opgave til opgave. Ønsker du dog et estimat på din opgave er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at få bygget en eller flere støttemure til din grund? Så kontakt os på telefonnummeret 42 40 67 10 for en uforpligtende snak om omfanget på din opgave.

Du kan også sende os en mail med en beskrivelse af din opgave. Du kan skrive til os gennem vores kontaktformular eller direkte gennem vores e-mail mlvs@outlook.dk. Så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud.

Få et uforpligtende tilbud