Opsætning af hegn i Risskov, Højbjerg, Aarhus og omegn

Vi tilbyder opsætning af hegn i Risskov, Højbjerg, Aarhus og mange andre omkringliggende områder i Østjylland.

Et hegn er en essentiel konstruktion at have i haven eller til sin terrasse. I en verden med mindre og mindre privatliv, er det vigtigt at beholde de områder vi stadig har for os selv. Med et hegn kan du lukke af fra gaden og resten af omverdenen når du er i haven eller på terrassen.

Kontakt os i dag

Et hegn til læ

Selvom mange får opsat et hegn i et håb om en mere privat tilværelse, er der også mange der får sat hegn op pga. dets andre funktionaliteter. Har man en grund med få træer eller generelt dårlig beskyttelse mod vinden, kan et hegn være en god måde at mindske vinden vi alle kender fra det danske vejr.

En terrasse med mindre vind, er en terrasse du vil have meget mere lyst til at benytte.

Vores speciale er vedligeholdelsesfrit hegn

Som fagmand kan vi naturligvis hjælpe dig med opsætning af ethvert hegn. Vores speciale er dog vedligeholdelsesfrie hegn, da det er meget populært blandt vores kunder.

Fordelene ved denne type hegn er at du slipper for at skulle vedligeholde det med træbeskyttelse, maling osv. Et vedligeholdelsesfrit hegn passer sig selv og ser flot ud uden konstant arbejde fra din side.

Få et tilbud på opsætning af hegn

Når vi sætter hegn op for vores kunder indkøber vi materialer, så du får dit nye hegn til konkurrencedygtige priser! Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit nye hegn? Så giv os et kald på tlf. 42 40 67 10 i dag.

Alternativt kan du også skrive en besked til os med detaljer om din opgave og dine behov dertil. Skriv til vores e-mail mlvs@outlook.dk eller direkte gennem vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hører fra dig.